full screen background image

Trei dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

POLITIST     În cursul dimineţii de marţi, la ora 09.15, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului a oprit pentru control, pe B-dul Bucovina din localitate, autoutilitara condusă de un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Suceava.

Deoarece emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 13.45, în timp ce conducea autoturismul, pe DC 66, din comuna Verești, un localnic, de 36 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a derapat și a intrat în șanțul din fața unei locuințe.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 21.00, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a oprit pentru control, pe un drum comunal de pe raza comunei Putna, autoturismul condus de un  localnic, de 40 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments