full screen background image

Autorii mai multor furturi din Dărmăneşti, reţinuţi de poliţişti

furturi-din-locuinte     Poliţiştii au fost înştiinţaţi, pe 18 decembrie 2015, despre un furt din locuința în construcție din Dărmăneşti, aparținând unei femei, de 63 de ani, cu un prejudiciu de 6.000 de lei.

Pe 13 ianuarie, în aceeaşi localitate a mai fost înregistrat un furt, din locuința în construcție aparținând unui bărbat, de 42 de ani, prejudiciul estimativ inițiat fiind de 900 de lei.

În urma cercetărilor, polițiștii au reușit identificarea autorilor ca fiind trei bărbaţi, de 32, 40 și 52 de ani, toți din comuna Dărmănești.

Astfel, în urma perchezițiilor efectuate luni de polițiști, la domiciliile suspecților, au fost găsite mai multe bunuri, care au fost recunoscute de persoanele vătămate, precum și alte bunuri a căror proveniență legală nu a putut fi dovedită și care au fost ridicate pentru recunoaștere în alte furturi cu autori necunoscuţi comise pe raza comunei.

În cauză s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, a celor trei suspecți, urmând ca, marţi, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propuneri de măsuri preventive procedurale.

comments

comments