full screen background image

Instalaţia electrică cu defecţiuni a declanşat un incendiu de proporţii la un atelier auto şi mai multe garaje din Câmpulung

pompieri     Militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc au intervenit, în această noapte, cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La sosirea echipajelor, ardeau un atelier auto şi un garaj, aparţinând lui J.P., precum şi un al doilea garaj, proprietatea lui H.M., existând pericolul de propagare la anexe, alte garaje aflate în zonă şi la un autoturism parcat în apropiere.

Incendiul, anunţat la ora 21:34, a fost lichidat la ora 0:35.

Au ars aproximativ 50 de metri pătraţi din structura de lemn a atelierului şi garajului, un autoturism aflat în interior, în proporţie de 90%, circa 8 metri cubi cherestea de răşinoase, scule electrice, anvelope auto, 4 litri de vopsea, o prelată de remorcă, instalaţia electrică şi materiale textile.

S-au degradat o remorcă auto, în proporţie de 20%, învelitoarea din tablă, pe 80 de metri pătraţi, şi o învelitoare din fibră de sticlă, pe 30 de metri pătraţi.

Celui de-al doilea proprietar i-a ars garajul, din lemn, pe 16 metri pătraţi, şi s-au degradat învelitoarea din tablă şi azbociment, pe 16 metri pătraţi, precum şi cupola şi parbrizul autoturismului din interior.

Flăcările au afectat şi autoturismul unui al treilea proprietar, H.R., în proprorţie de 35%.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric cu defecţiuni.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat anexele şi garajele din vecinătate.

comments

comments