full screen background image

Tiberiu Maerean, fost viceprimar cu atribuțiuni de primar al municipiului Rădăuți

Fata in Fata mae     Tiberiu Maerean, fost viceprimar cu atribuțiuni de primar al municipiului Rădăuți, a vorbit, la Radio VIVA FM, despre intenția sa de a candida din nou pentru funcția de primar al muinicipiului la alegerile din acest an.

Invitat în emisiunea “Faţă în faţă”, el a enumerat câteva dintre problemele cu care se confruntă acum Rădăuțiul și care vor deveni priorități pe lista de obiective de rezolvat în momentul în care va reveni la conducerea Primăriei Rădăuțene, obiective care ar fi dorit să fie finanțate în acest an, însă nu au fost prevăzute în bugetul anului 2016.

Maerean va candida ca independent, întrucât din primăvara acestui an nu mai face parte din PSD, partid care l-a propus pentru funcția de primar la alegerile anterioare.

0:00

 

Tiberiu Maerean a vorbit, la VIVA FM, şi despre bugetul municipiului pentru anul 2016 și nemulțumirile pe care le are în legătură cu modul în care au fost repartizați banii.

Vorbind despre proiectele în desfășurare votate în Consiliul Local, a constatat că unele nu întrunesc condițiile legale, ba chiar în urma unor calcule pe care le-a făcut, consideră că ne confruntăm cu o “sifonare grosieră” a unor sume alocate de deliberativul local.

0:00

 

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments