full screen background image

Campania de Alegere a Studenților Reprezentanți ai USV a fost suspendată

usv fain     Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS) anunță suspendarea Campaniei de Alegere a Studenților Reprezentanți.

Motivul constă în numărul contestaților primite de organizatori din partea studenților, care susțin că nu au primit destule informații cu privire la desfășurarea campaniei.

Organizatorul principal al Campaniei de Alegere a Studenților Reprezentanți dorește soluționarea contestațiilor și reclamațiilor aduse de studenți, cu privire la desfășurarea campaniei, prin suspendarea și reluarea acesteia în condiții optime, în luna martie.

Ionuț Flutur, vicepreședinte Reprezentare ASUS (www.asussv.ro), a declarat: “Mulțumind tuturor studenților pentru feedback-ul adus, ASUS mai anunță că se va publica orarul alegerilor de luna viitoare cu destul timp înainte, pentru ca fiecare persoană din mediul academic interesată de acest eveniment, să ia la cunoștință cu privire la perioada în care vor avea loc alagerile. De asemenea, se dorește ca fiecărui candidat să i se acorde o perioadă mai îndelungată în care să-și organizeze campania electorală, pentru a nu fi nevoiți să facă acest lucru în timpul alegerilor.”

comments

comments