full screen background image

“Wedding Show 2016”, pe 20 februarie, la Rădăuți

viva cafe radauti wed     Sâmbătă, 20 februarie, va avea loc, la Rădăuți, cea de a treia ediție a Târgului de Nunți “Wedding Show 2016”.

Evenimentul este unul de referință pentru cei care se vor căsători anul acesta, deoarece este cea mai potrivită ocazie să își aleagă toate cele necesare pentru nuntă, în special rochia de mireasă.

Expozanți de rochii de mireasă, gama completă de costume de mire, de la clasic până la modern, inele și verighete cu pietre prețioase pentru toate bugetele, idei pentru decorul de nuntă conform noilor tendințe, toate acestea într-o prezentare deosebită, începând cu ora 17.00, la Hotel Gerald’s.

Este organizată o paradă a rochiilor de mireasă, și demonstrații de hair-styling și make-up.

Momentele artistice vor fi susținute de Taraful “Lăutarii Bucovinei”, Gabriel Kiszcsuk – Live & DJ și Ansamblul Folcloric “Florile Bucovinei” al Casei de Cultură Rădăuți.

Participanții vor avea șansa de a câștiga premii substanțiale, de la accesorii, pachete foto-video, cursuri de dans, ședințe de make-up, până la rochii de mireasă sau chiar un sejur pentru un cuplu.

Marele premiu va fi de 12.000 de lei, după cum a spus, la VIVA FM Rădăuţi, Cătălin Siminiuc, organizatorul evenimentului.

0:00

Radio VIVA FM este partener media al evenimentului.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

wedd rad

comments

comments