full screen background image

Primăria Rădăuţi anjajează un inspector la serviciul de contabilitate

primaria radauti     Primăria Rădăuţi organizează concurs pentru ocuparea, pe o perioadă nedeterminată, a postului de inspector la serviciul de contabilitate, buget – finanţe al municipiului.

Pentru a participa la examen, concurenţii trebuie să aibă studii superioare economice absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, şi sa aibă o vechime în specialitatea studiilor de minim 4 ani.

Alte condiţii de bază pentru ocuparea acestei funcţii se referă la cetăţenia persoanei, la cunoaşterea limbii române, vârsta concurentului, capacitatea de exerciţiu, starea de sănătate, iar cazierul judiciar trebuie să fie nepătat.

Concursul se va desfăşura în două etape: proba scrisă va fi pe data de 24 februarie, iar interviul pe data de 26 februarie, ambele la sediul Primăriei Rădăuţi.

Dosarele se pot depune la camera 20 a Primăriei, de luni până vineri, între orele 8 – 16, şi trebuie să conţină o serie de acte care sunt afişate pe site-ul Primăriei.

Relaţii suplimentare şi detalii privind bibliografia necesară concursului se pot obţine tot la camera 20, la serviciul de administraţie publică locală, biroul Resurse Umane, sau la numerele de telefon 0230.56.11.40 şi 0230.56.29.31.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments