full screen background image

Autovehicule lăsate pe un teren nepăzit din Mitocu Dragomirnei, sparte de hoţi

baterie auto     Poliția municipiul Suceava a fost sesizată, marţi, prin 112, despre faptul că, în perioada 6 – 9 februarie, persoane necunoscute au sustras bunuri din două autovehicule, aparținând unui bărbat, de 60 de ani, din localitate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că partea vătămată deține o suprafață de teren în extravilanul comunei Mitocu Dragomirnei, o parte fiind împrejmuită cu gard din plasă metalică, în care sunt depozitate materiale de construcții, două autovehicule și o remorcă, toate nefuncţionale.

Astfel, profitând de lipsa unui sistem de pază și alarmare, persoane necunoscute au sustras un acumulator auto şi mai multe bare din aliaj metalic.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţişti, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor sau a altor locaţii. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului. Nu depozitaţi bunuri în locaţiile aflate în construcţie sau neasigurate corespunzător (mobilier, electronice, electrocasnice, materiale de construcţie, etc.).

comments

comments