full screen background image

“Prevenirea bolilor costă mult mai puţin decât prevenirea acestora!” Fostul ministru al sănătății, Eugen Nicolăescu, despre iniţiativa PNL care vizează prevenţia bolilor, într-un interviu în exclusivitate, la VIVA FM Suceava!

nic     Weekendul a fost sub marca unor discuții pline de pasiune pe marginea LEGII PREVENȚIEI ÎN SĂNĂTATE, lege depusă la Parlament de deputații liberali Alina Gorghiu, Eugen Nicolăescu, Lucia Varga şi Horia Cristian.

Prevenția în sănătate este “obligația pe care și-o asumă statul român față de cetățenii săi, precum și obligațiile pe care și le asumă cetățenii în privința sănătații lor”, se arată în proiectul de lege care urmează să fie dezbătut în Parlament.

Programul prevede înființarea unei Agenții Naționale de Prevenție în Sănătate, care se va ocupa cu prevenirea și depistarea precoce a bolilor.

Alături de matinalii Viva FM Suceava, prin telefon, a fost în legătură directă unul dintre inițiatorii acestei legi, deputatul PNL, fostul ministru al sănătății, Eugen Nicolăescu.

Interviul integral din cadrul emisiunii “Dimineți Animate”, îl puteți asculta mai jos!

0:00

comments

comments