full screen background image

Bărbat din Arbore prins conducând cu viteză şi fără permis

permise     În cursul amiezii de duminică, la ora 12.28, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a oprit pentru control, pe DN 2E, din comuna Arbore, autoturismul condus de un bărbat, de 45 de ani din localitate.

Maşina a fost înregistrată, cu aparatul radar, în timp ce rula cu viteza de 74 de km/h, în zonă cu limita de viteză de 50 de km/h.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie auto, iar soția acestuia, în vârstă de 41 de ani, ce se afla ca pasager în autoturism, deși știa faptul că acesta nu posedă permis de conducere, i-a încredințat mașina pentru a o conduce pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal, față de bărbat, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană ce nu deține permis de conducere.

Şi femeia s-a ales cu dosar penal, pentru comiterea infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

comments

comments