full screen background image

Târgul de nunți “Trend Mariaj”, la a treia ediţie. Anca Ciutac, marketing manager la Shopping City Suceava,în studioul VIVA FM Suceava!

trend viva     Matinal de vineri, cu iz de …. căsătorie! Așa au spus Călin și Andrada astăzi, “DA!”, weekend-ului care se apropie.

Viitorii miri sunt invitați, în perioada 12 – 14 februarie, la cea de-a treia ediție a târgului de nunți “Trend Mariaj”, din incinta Shopping City Suceava, pentru a descoperi ultimele tendințe pentru cel mai important moment din viața lor.

Nunta este evenimentul la care stilul, emoțiile și distracția se reunesc pentru a crea cele mai frumoase amintiri din viața îndrăgostiților, așa încât merită gândită în cele mai mici detalii, pentru a fi cu adevărat memorabilă.

În cadrul târgului organizat de Shopping City Suceava vor fi prezentate numeroase modele de rochii de mireasă,precum și costume de mire de la clasic până la modern sau “made to measure”, așa încât fiecare să își găsească ținuta perfectă.

De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete, pachete foto, decoraţiuni si aranjamente florale,  invitații, torturi ,  sonorizare și lumini arhitecturale, DJ și formații, make-up & hairstyle, locații de nuntă, dar și destinații atractive pentru luna de miere.

Anca Ciutac, marketing manager la Shopping City Suceava, a fost prezentă la matinalul Viva FM Suceava și a oferit detaliile acestui tărg de nunți, deja ajuns la a treia ediție.

“Trend Mariaj” este evenimentul la care cu siguranță trebuie să participi, dacă îți dorești o nuntă reușită, în ton cu preferințele tale.

Interviul integral cu Anca Ciutac, din cadrul emisiunii Dimineți Animate, îl puteți asculta mai jos!

0:00
0:00

comments

comments