full screen background image

Dosare penale pentru conducere fără permis, întocmite de poliţiştii din Frasin

Politia rutiera     În cursul dimineţii de miercuri, la ora 08.55, pe DN 17, pe raza oraşului Frasin, a fost oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 43 de ani, din localitate.

Solicitându-i-se să prezinte documentele sale şi ale autoturismului, bărbatul a prezentat o xerocopie a unui permis de conducere categoria “B”, eliberat de autorităţile italiene, la data de 22 octombrie 2005, pe numele său, având valabilitate până pe data de 22 octombrie 2015.

El a spus că originalul permisului de conducere este predat în vederea preschimbării, însă fără a prezenta şi o dovadă înlocuitoare pentru a confirma cele susţinute.

S-a procedat la verificarea sa în baza de date a deţinătorilor de permise de conducere, stabilindu-se faptul că cel în cauză nu posedă permis de conducere, pentru niciun fel de categorie de autovehicule.

Puţin mai târziu, la ora 09:30, pe DJ 177A, pe raza oraşului Frasin, a fost oprit în trafic autoturismul condus de un bărbat, de 59 de ani, din comuna Corbita, jud. Vrancea.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În cauze s-au întocmit dosare penale.

comments

comments