full screen background image

O femeie din Muşeniţa a rămas fără poşeta pe care o lăsase în maşina descuiată

poseta     Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată, marţi după-amiază, prin 112, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras, din mașină unei tinere, de 21 de ani, din comuna Mușenița, poșeta cu bani și documente.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 15.00, victima s-a deplasat în municipiul Rădăuți, împreună cu soțul ei, în vizită la niște prieteni.

Femeia a lăsat pe bancheta din spate a maşinii poșeta în care avea portmoneul cu acte și bani, fără să asigure portierele autoturismului, iar când a revenit, a constatat lipsa acesteia.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la modul de asigurare a vehiculelor, dar şi cu privire la locaţiile de parcare şi la bunurile pe care cetăţenii le lasă în interiorul autoturismelor.

Pentru a preveni furturile din auto, poliţiştii recomandă:
– nu parcaţi autoturismul în zone neiluminate, la adăpostul întunericului, hoţii pot acţiona nestingheriţi;
– nu lăsaţi în interiorul autoturismului acte sau alte valori ;
– în timpul zilei asiguraţi-vă autoturismul prin blocarea tuturor portierelor ;
– când părăsiţi autoturismul, chiar pentru un minut, nu vă zgârciţi cu timpul dumneavoastră  şi asiguraţi portierele ; indicat ar fi şi cuplarea sistemului de alarmă;
– nu lăsaţi în autoturism bunuri de valoare, genţi sau lucruri ce ar putea trezi interesul hoţilor; aceştia acţionează atât în parcările aglomerate cât şi din mers, încercând portierele maşinilor staţionate.

comments

comments