full screen background image

Alexandra Uşurelu, în direct la VIVA FM Suceava!

alex     Miercuri, 10 februarie, Alexandra Uşurelu, cunoscută pentru vocea sa caldă şi sensibilă, îşi invită publicul, de la ora 19:00, la Librăria Cărtureşti din Suceava.

O artistă aparte în peisajul muzical românesc, Alexandra Uşurelu te poartă cu melodiile ei până la capătul lumii. Artista a stat de vorbă, prin telefon, cu matinalii Iulia şi Călin.

“Nu am urmărit o reţetă sau ce se întâmplă în afară, dacă e comercial sau nu, am făcut strict cum am simţit, iar ceea ce m-a inspirat sunt oamenii. Îmi aduc aminte cu drag că anul trecut am fost în Suceava pentru prima oară, împreună cu trupa Vunk în turneul “Înconjurul lumii”, pe 23 martie, şi am întâlnit acolo un public extraordinar şi mi-am dorit ca această întâlnire din turneul Cărtureşti să treacă şi prin Suceava.”

“În cântecul “La capătul lumii” este vorba despre o lume interioară, un capăt din sufletul nostru în care putem cu toţii să ne oprim pentru câteva secunde şi să ne gândim ce frumos este să iubim sau să dăruim timp celor dragi.”

“Contează foarte mult să fiu aproape de oameni şi să-i cunosc, să le aflu poveştile. Spectactorii mei sunt cel mai bun mod al meu de a mă promova.”

Cântăreața Alexandra Ușurelu a declarat, în  interviul acordat Viva Fm, că își dorește mult să revină la Suceava şi să afle poveştile oamenilor.

O aşteptăm cu drag!

0:00

comments

comments