full screen background image

9 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Zi plină, marţi, pentru agenţii Poliţiei Rutiere. Ei au fost nevoiţi să întocmească nu mai puţin de 9 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier, cum ar fi conducerea sub influenţa alcoolului, fără permis sau cu permisul anulat.

 

La ora 18.10, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului a oprit pentru control, pe raza comunei Berchişeşti, autoturismul condus de un localnic, de 38 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La ora 18.30, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe raza comunei Rădășeni, autoturismul condus de un tânăr, de 20 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

 

La ora 19.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control, la intersecţia DN 17B, cu DJ 174, din  comuna Dorna Arini, mopedul condus de un bărbat, de 27 de ani, din comuna Dorna Arini.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat.

 

La ora 19.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control, pe DC 82, Sărişoru Mare, autoturismul condus de un bărbat, de 57 de ani, din comuna  Şaru Dornei.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La ora 22.44, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a oprit pentru control, pe DJ 209 D, din comuna Calafindești, autoturismul condus de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Dărmănești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

 

La ora 20.20, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni a oprit pentru control, pe str. Gheorghe Doja din municipiul Suceava, autoturismul condus de un bărbat, de 48 de ani, din localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

 

La ora 22.00, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un localnic, de 43 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe trotuar, lovind peretele unei clădiri, fără a rezulta victime omeneşti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

La ora 23.50, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control, pe str. Nicolae Iorga din localitate, autoturismul condus de un minor, de 17 ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul aparţine mamei minorului, iar acesta l-a luat fără acordul ei.

 

Miercuri, la ora 01.00, o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti a oprit pentru control, pe DJ 178A, din comuna Todireşti, autoturismul condus de un tânăr, de 25 de ani, din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments