full screen background image

Loredana şi Alama lansează single-ul “Vrei să mă iei”

lore     Loredana Groza a lansat un nou videoclip pentru piesa „Vrei să mă iei”, cel mai recent single extras de pe albumul “Imaginarium”.

Cântecul a fost produs în colaborare cu Alama, iar versurile îi aparțin Loredanei.

În videoclipul regizat de Michael Adrian Mircea, artista afișează un look senzual și o atitudine provocatoare, așa cum ne-a obișnuit și până acum.

Noul single este compus de Loredana, Alama, Răzvan Mihaila şi Matei Vasiliu, iar textul este scris de Loredana şi Alama. Videoclipul a fost regizat de către Michael Adrian Mircea.

“«Vrei să mă iei» a pornit de la ideea mea de a face un cântec neconvenţional, o poveste de dragoste neîmpărtăşită care să se deruleze într-un dialog între mine şi el. Alma a intrat în joc. Chiar dacă e un artist la început de drum a intrat perfect în personaj, în rolul celui care se îndrăgosteşte iremediabil de iubită prietenului său… Morala o veţi afla urmărind noul videoclip «Vrei să mă iei», extras de pe albumul «Imaginarium»”, a declarat Loredana.

“Este o piesă în care am pus mult suflet, atât eu cât şi Loredana şi suntem foarte multumiţi de rezultatul final. Vreau să îi mulţumesc Loredanei pentru încrederea acordată, MediaPro Music si Mattman Music pentru susţinere”, a declarat Alama.

Loredana continuă să surprindă prin diversitate și prin modul în care se adaptează la nou.

0:00

comments

comments