full screen background image

“Totul pentru gust”, la “Real” Suceava, cu specialistul gourmet Ladislau Kristof și maestrul bucătar Liviu Chiorpec

real     “Real” Suceava continuă seria evenimentelor “Totul pentru gust” – două zile au fost dedicate informării despre asocierea vinului premium, cu delicatese culinare potrivite.

Gazda evenimentului, directorul “Real” Suceava, Aurora Bârzu, a reușit și de această dată să facă din aceste evenimente o adevarată experiență senzorială gastronomică.

De această dată, vinurile degustate au fost oferite de Crama Basilescu, iar evenimentele au fost prezentate de specialistul gourmet Ladislau Kristof și maestrul bucătar Liviu Chiorpec.

Ei au fost prezenți, astăzi, în studioul Viva Fm, în cadrul emisiunii “Viva Cafe” și au oferit mai multe detalii:

“Sperăm să-i încântăm prin ceea ce facem, prin vinurile pe care îi învităm să le deguste, mâncărurile pe care reuşesc să le prepar şi nu doar prin asta, ci şi prin calitatea discuţiilor pe care le avem”, a spus maestrul bucătar Liviu Chiorpec.

“Ieri chiar a fost o prezentare deosebită, oamenii nu au mai vrut să plece. Ieri seară am avut o prezentare cu Crama Basilescu, unde am prezentat game diferite, totul a fost făcut live. Important este să balansăm aromele.”, a menţionat specialistul gourmet Ladislau Kristof.

Evenimentul “Totul pentru gust”, continuă astăzi la Real Suceava începând cu ora 17.30.

0:00

comments

comments