full screen background image

Spectacol caritabil la Rădăuţi, cu scopul strângerii de fonduri pentru o fetiţă de 10 ani, care suferă de o boală gravă la rinichi

viva cafe radauti ana     Casa Municipală de Cultură Rădăuți va fi duminică, 31 ianuarie începând cu ora 15.30, gazda spectacolului caritabil “VIS – Viață, Implicare, Speranță”, care are drept scop strângerea de fonduri pentru o fetiță de 10 ani din municipiu, care suferă de o boală gravă la rinichi.

Spectacolul este organizat de Asociația Club Sportiv “Star”, prin prof. Radu Munteanu, și Partida Romilor Pro Europa, organizația Rădăuți, prin președintele interimar, Constantin Walter Florin.

Ana Maria Bozu are 10 ani, este din Rădăuți, și din cauza bolii pe care o are nu poate urma cursurile unei instituții de învățământ.

În anul 2015, ea a fost diagnosticată, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Sfânta Maria” din Iași, secția nefrologie, cu glomerulonefrită cronică rapid progresivă, abces pulmonar drept, pneumonie bazală dreaptă trenantă și sindrom cushing iatrogen, penru care are nevoie de o sumă importantă de bani, pe care organizatorii spectacolului speră că o vor colecta la spectacolul de duminică.

Ei au invitat o serie de artiști locali care să cânte în cadrul acestui spectacol, printre care Sorin Costiuc, Paul și Gabriel Kisczuk (citește Chișciuc), Codruț și Roberta Cojocar, Sorin Costiuc, Patricia Buliga, surorile Luța, Florin și Vasile Mucea, Ansamblul Folcloric al Colegiului “Andronic Motrescu”, dar au pregătit și surprize pentru cei care vor fi prezenți în sală și vor dori să contribuie la însănătoșirea Anei Maria Bozu.

Spectacolul va fi prezentat de Coss Tin.

Despre eveniment a vorbit, la VIVA FM Rădăuţi, Constantin Walter Florin, unul dintre organizatorii spectacolului umanitar.

0:00

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

vis

comments

comments