full screen background image

Angela Zarojanu, președintele asociației SEVA și vicepreședinte în cadrul comisiei județene privind egalitatea de șanse, în studioul VIVA FM!

zaro     Este mereu interesant să aruncăm o privire asupra discriminării femeii în lumea secolului XXI, cu atât mai mult cu cât studii recente arată că, în următorii 10 ani, femeile vor deveni al treilea milliard emergent, iar creșterea veniturilor acestora la nivel global va depăși creșterile din China si India la un loc.

Observăm că, în timp, femeile au demonstrat abilități de leadership, bazat în special pe comunicare, pe încurajarea exprimării și orientarea către oameni, ceea ce le diferă de barbați care sunt mai orientați spre sarcini, spre delegarea lor și pe un mod de conducere autocrat.

Alături de Andrada și Călin, la matinalul Viva FM Suceava, s-a aflat, în această dimineață, doamna Angela Zarojanu, președintele asociației SEVA și vicepreședinte în cadrul comisiei județene privind egalitatea de șanse.

Cei trei au discutat despre discriminarea de tip pozitiv și despre numărul femeilor implicate în structurile administrative din România!

Interviul integral, din cadrul emsiunii “Dimineți Animate”, îl puteți asculta mai jos!

0:00
0:00

comments

comments