full screen background image

90 de copaci de pe domeniul public vor fi tăiaţi în Rădăuţi

taiere copaci in oras     Ca urmare a solicitării, din 1 ianuarie 2016, a Primăriei municipiului Rădăuți, cu privire la punerea în valoare a unor arbori de pe raza municipiului, Direcția Silvică Suceava prin Ocolul Silvic Marginea, le face cunoscut solicitanților că lucrările de evaluare și punere în valoare a unui număr de 90 de arbori, de pe domeniul public al municipiului Rădăuți, vor demara la sfîrșitul lunii ianuarie, în prezența unui delegat al Ocolului Silvic Marginea.

Pentru punerea în valoare a unor arbori de pe terenuri proprietate privată a unor persoane fizice de pe raza municipiului Rădăuți, fiecare proprietar trebuie să înainteze către Ocolul Silvic Marginea o cerere individuală în vederea marcării arborilor, cerere completată corespunzător cu datele cerute în formularul tip, pus la dispoziție de Primăria Rădăuți.

Înaintea depunerii solicitării de marcare la Ocolul Silvic Marginea, cererea trebuie să fie avizată de către Primăria Rădăuți.

Proprietarul care solicită marcarea se va prezenta la sediul Ocolului Silvic Marginea cu cererea tip completată, în vederea încheierii unui Contract de Prestație Silvică, între solicitant și Direcția Silvică Suceava.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments