full screen background image

7 persoane implicate, în noaptea de Revelion, într-un scandal la un restaurant din Suceava, reţinute de poliţişti

DAN IOAN PARVAN - ARESTAT PREVENTIV - TIMISOARA     În noaptea de Revelion, în jurul orei 03.00, şeful de sală al unui restaurant din municipiul Suceava a sesizat, prin 112, faptul că în incinta unităţii are loc un scandal.

În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că, în jurul orei 02.30,  mai mulţi tineri din comuna Ipoteşti s-au deplasat la restaurantul respectiv.

În jurul orei 02.40, s-a iscat un conflict între un membru al grupului şi un alt client al localului, respectiv un tânăr, de 26 ani, din comuna Şcheia, cel din urmă lovindu-l cu pumnul pe primul.

Imediat conflictul a degenerat, iscându-se un conflict în care au fost implicate mai multe persoane.

Agenţii de pază ai restaurantului au intervenit şi au evacuat persoanele violente din local.

Din verificările efectuate, a reieşit faptul că trei tineri au suferit leziuni, dar nu doresc să depună plângere prealabilă sub aspectul infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Cu toate acestea, poliţiştii au continuat din oficiu cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.

Astfel, pe 25 ianuarie, după efectuarea de activităţi investigative şi administrarea de probe, a fost stabilită identitatea tuturor participanţilor la agresiune şi participaţia penală a fiecăruia.

În continuarea cercetărilor efectuate şi în urma probatorului administrat în dosar, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un tânăr, de 17 ani, un bărbat, de 20 de ani, şi un tânăr de 18 ani, toţi din comuna Şcheia, precum şi faţă de un bărbat de 36 ani, un tânăr, de 21 ani, unul de 26 ani şi un minor, de 17 ani, toţi din municipiul Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi a unui număr de 5 infracţiuni de loviri sau alte violenţe.

Tot marţi, faţă de toţi cei şapte suspecţi au fost emise ordonanţe de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduşi în arestul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Suceava, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Suceava, urmând a se dispune procedural.

comments

comments