full screen background image

Propunerea Săptămânii 25 – 31 ianuarie 2016

propunerea-25-31ian16

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • DELIA FT. DEEPCENTRAL – Gura Ta
0:00

Delia lansează alături de Deepcentral, “Gura ta” – o piesă mult aşteptată, de o sensibilitate ieşită din comun, ce scoate în evidenţă şi o altă faţă a artistei, cea delicată și sensibilă.

”Gura este interpreta spiritului și a inimii omului, iar buzele simbolul senzualității. Citește-mi pe buze și atunci când tac, căci ele trădează sentimente și stări. Mereu am considerat că există o legătură perfectă între buze și felul de a fi al omului. “Gura ta” e despre asta, o piesă sensibilă, dar senzuală, care scoate la suprafață o parte din mine ce a stat ascunsă câțiva ani”, a declarat Delia.

“Gura ta” este doar începutul, o primă parte din mega-concertul de pe 2 aprilie de la Sala Palatului, aşa că, Welcome to Deliria – chapter 1!

  • FELIX JAEHN FT. POLINA – Book Of Love​
0:00

Producătorul german Felix Jaehn (original Felix Jähn) a lansat videoclipul piesei „Book of Love” pe 22 octombrie 2015, adunând în câteva zile câteva sute de mii de vizualizări pe YouTube.
La doar 21 de ani, Felix Jaehn are şansa să dea din nou lovitura cu un hit internaţional, după ce „Ain’t Nobody (Loves Me Better)”, un feat. cu Jasmine Thompson, i-a făcut numele cunoscut în întrega lume, la începutul primăverii.
Vot aici!

  • ​GRACE FT. G_EAZY – You Don’t Own Me​
0:00

Vă propunem o piesă fresh de la Grace feat. G-Eazy, se numeşte „You Don’t Own Me”.
Dacă va prinde și la noi, depinde în mare măsură și de opțiunea voastră! Vot aici, dacă credeți că va deveni hit!

Care este melodia preferată?

  • GRACE FT. G_EAZY - You Don't Own Me (71%)
  • FELIX JAEHN FT. POLINA - Book Of Love (18%)
  • DELIA FT. DEEPCENTRAL - Gura Ta (12%)
Loading ... Loading ...

comments

comments