full screen background image

Viceprimarul Sucevei, Ovidiu Doroftei, la Radio VIVA FM

ovi     Odată cu scăderea temperaturilor, sucevenii care domiciliază în blocurile din cartierul ANL Burdujeni s-au plâns de calitatea agentului termic furnizat.

Sute de familii au reclamat Primăriei și distribuitorului Thermonet faptul că apa caldă este mai mult rece și că elemenții caloriferelor abia se dezmorțesc.
Reprezentanții asociației de proprietari nr. 36 au justificat că punctul lor termic este la capăt de coloană, iar parametrii de livrare sunt mai reduși decât în restul orașului.

Invitat în emisiunea “Faţă în faţă”, realizată la Radio VIVA FM, viceprimarul Sucevei, Ovidiu Doroftei, a declarat că, pentru această situaţie, care a afectat şi alte zone ale oraşului, este vinovat producătorul agentului termic, firma Bioenergy.

0:00

Primăria suceveană a reluat parteneriatului cu fundația germană “Pro Animals Tina”, în vederea gestionării câinilor comunitari.

Ovidiu Doroftei a spus că este mulţumit de colaborarea amintită, dar că, până în luna martie, trebuie mult redus numărul animalelor aflate în adăpostul din Lunca Sucevei.

0:00

Viceprimarul Sucevei, membru al PNL, a vorbit şi despre alegerile locale, care, cel mai probabil, se vor desfăşura în luna iunie a acestui an.

El crede că, pentru ca toţi cetăţenii să se simtă reprezentaţi la modul real, este nevoie să se revină la modelul de alegere a primarului în două tururi.

0:00

Viceprimarul Doroftei a abordat şi probeleme legate de proiectul de buget pe anul în curs sau de fluidizarea circulaţiei pe străzile localităţii.

Înregistrarea integrală a emisiunii “Faţă în faţă”, realizată joi, 21 ianuarie, la Radio VIVA FM Suceava, cu viceprimarul municipiului, Ovidiu Doroftei, o puteţi asculta mai jos:

0:00

comments

comments