full screen background image

Viceprimarul de Rădăuţi, Bogdan Nicolau, la Radio VIVA FM

Fata in Fata bog     Una dintre prioritățile administrației locale din Rădăuți pentru anul care abia a început este legată de infrastructura rutieră a municipiului.

Viceprimarul Bogdan Nicolau a spus, la VIVA FM, că asfaltarea celor zece străzi principale, care a fost luată în calcul încă de anul trecut, va demara imediat ce vremea va permite efectuarea acestor lucrări.

S-a făcut prioritizarea străzilor care urmează a fi asfaltate, iar după cum spune viceprimarul Nicolau, aceasta este “o prioritate de grad zero”.

0:00

Una dintre cele mai constante teme și de maximă importanță pe agenda politică în municipiul Rădăuți este cea a câinilor comunitari care trăiesc pe străzile municipiului, între blocuri și chiar în preajma școlilor.

De-a lungul timpului, au fost realizate o serie de demersuri pentru rezolvarea acestor probleme, cu atât mai mult cu cât periodic ajung la spitalul din localitate persoane mușcate de maidanezi.

Soluțiile s-au succedat cu rapiditate, însă proiectele demarate nu au avut o finalitate, astfel încât situațiile create impun măsuri urgente.

Viceprimarul Bogdan Nicolau a anunţat că s-a mărit capacitatea adăpostului de câini din Rădăuți, s-au creat și condiții pentru câinii fără stăpân care sunt aduși acolo, iar procedura de adopție este foarte simplă.

0:00

comments

comments