full screen background image

Patru dosare penale pentru şoferi prinşi în timp ce conduceau băuţi

POLITIST     În cursul zilei de miercuri, agenţii Poliţiei Rutiere au întocmit patru dosare penale, unor şoferi prinşi conducând băuţi pe drumurile din judeţ.

La ora 17.45, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe DJ 155A, pe  raza comunei Râșca, autoutilitara condusă de un bărbat, de 53 de ani, din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 18.32, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control, pe DJ 155A, din comuna Râşca, autoturismul condus de un bărbat, de 31 de ani, din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 18.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus a oprit pentru control, pe strada Calea Cernăuţi din localitate, autoturismul condus de un bărbat, de 40 de ani, din comuna Putna.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Joi, în jurul orei 00.10,  în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 178, din comuna Ilișești, un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Suceava, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat gardul unei locuințe.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments