full screen background image

Două persoane rănite, în urma unui accident în care au fost implicate 4 maşini, în Gura Humorului

accident1     În cursul amiezii de miercuri, în jurul orei 14.00, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Ştefan cel Mare, din Gura Humorului, datorită nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, un tânăr, de 27 de ani, din localitate, s-a izbit de autoturismul condus regulamentar, în aceeaşi direcţie, de un bărbat, de 38 de ani, din oraşul Frasin.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani a fost proiectat în alt autoturism, condus regulamentar în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Suceava, care, la rândul său, a lovit autoutilitara condusă de un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 37 de ani şi a unui bărbat, de 33 de ani, din municipiul Suceava, pasager în autoturismul condus de acesta, cărora li s-au acordat îngrijirii medicale, însă nu au rămas internați în spital.

Cei patru conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments