full screen background image

Trei hoţi din Stulpicani prinşi de poliţişti, după ce au spart în mai multe rânduri o casă din localitate

furturi-din-locuinte     Postul de poliție Stulpicani a fost sesizat, marţi, de un localnic, de 65 de ani, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și i-au sustras mai multe bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 5 – 19 ianuarie, profitând de lipsa de la domiciliu a părții vătămate, plecată din localitate, prin forțarea ușii de acces într-o anexă, persoane necunoscute au sustras un generator electric, un telefon mobil și alte bunuri de uz casnic.

În urma activităților întreprinse de polițiști, autorii furtului au fost identificați ca fiind un minor, de 15 ani, din localitate, care într-o zi, împreună cu un tânăr, de 18 ani, din localitate, și în altă zi, cu un alt localnic, tot de 18 ani, a pătruns în locuința persoanei vătămate și a sustras bunurile, ce au fost recuperate în totalitate și predate persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments