full screen background image

Cursurile şcolare parţial suspendate, la Câmpulung Moldovenesc

cm     Având în vedere avaria apărută la sistemul de transport al gazelor naturale ce alimentează municipiul Câmpulung Moldovenesc, până în acest moment furnizarea cu gaze naturale a locuitorilor nu a fost reluată.

Urmare a dispoziţiilor transmise de către ministrul energiei, Victor Vlad Grigorescu, echipele SC TRANSGAZ vor rămâne în teren până la remedierea defecţiunii.

Pentru a veni în sprijinul populaţiei afectate, prefectul judeţul, Constantin Harasim, a luat decizia reanalizării situaţiei existente în cadrul şedinţei Grupului de suport tehnic pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de eşecul utilităţilor publice, constituit la sediul Instituţiei Prefectului.

În urma întâlnirii de marţi seară, s-au dispus următoarele măsuri:

– suplimentarea echipelor de intervenţie ale EON pentru gestionarea oricăror defecţiuni ce pot apărea la reţelele electrice pe timpul nopţii;
– preluarea de către Spitalul de Urgenţă Suceava a pacienţilor care se adresează Spitalului de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc;
– menţinerea în stare de intervenţie a detaşamentului ISU Câmpulung Moldovenesc pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă ce pot apărea în perioada imediat următoare.

La reîntrunirea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Câmpulung Moldovenesc s-au stabilit următoarele măsuri pentru ziua de 20 ianuarie:
– suspendarea parţială a cursurilor la Colegiul Silvic Bucovina;
– desfăşurarea cursurilor Şcolii Gimnaziale „George Voevidca” începând cu orele 13.00 în sediul Liceului Tehnologic nr. 1 (480 elevi);
– funcţionarea parţială, într-o sală de clasă dotată cu radiatoare electrice, a Grădiniţii cu program normal nr. 5 (str. G. Enescu) unde îşi vor desfăşura activitatea 2 grupe de copii (circa 10 preşcolari);
– Grădinița „Căsuța Piticilor” va funcţiona pentru un număr de 25 de preșcolari în sediul Grădiniții cu program normal;
– la Spitalul de Psihiatrie rămân internaţi un număr de 18 pacienţi pentru care se asigură condiţii optime de căldură, respectiv dotarea saloanelor cu radiatoare electrice.

comments

comments