full screen background image

0800 800 929 – numărul unic gratuit pentru sesizarea problemelor la reţeaua de energie electrică

energie electrica    Apelaţi de urgenţă dispeceratul E.ON Distribuţie România la numărul de telefon 0800 800 929 dacă observaţi tablouri electrice, posturi de transformare sau firide neîncuiate ori cu sistemul de închidere deteriorat, stâlpi sau conductoare căzute la pământ.

La acelaşi număr de urgenţă puteţi transmite sesizările privind deranjamentele în alimentarea cu energie electrică.

Departament Comunicare Corporatistă al E.ON România transmite:

„După o furtună un copac s-a rupt şi a căzut peste reţeaua electrică de pe strada mea, iar cablurile au ajuns la pământ. Ce ar trebui să fac, cum ar trebui să procedez?” Mai mult ca sigur, mulţi dintre noi am fost puşi într-o astfel de situaţie, iar poate unii am trecut impasibili mai departe considerând că nu e nimic de făcut.

Dacă informaţia nu ne parvine la timp astfel încât să putem interveni operativ pentru remediere, asemenea circumstanţe pot duce la incidente cu urmări dintre cele mai grave. De aceea, apelăm la spiritul civic al cetăţenilor pentru a apela de urgenţă dispeceratul E.ON Distribuţie România la numărul de telefon 0800 800 929 atunci când observă aspecte neconforme în instalaţiile de distribuţie a energiei electrice.

De asemenea, la acelaşi număr de telefon preluăm şi sesizările clienţilor din Moldova privind deranjamentele în alimentarea cu energie electrică.

Dispeceratul E.ON Distribuţie România este disponibil non-stop, numărul de telefon 0800 800 929 fiind apelabil din principalele reţele de telefonie fixă sau mobilă, fără costuri pentru client.

comments

comments
Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza