full screen background image

Interdicțiile de circulație de pe Calea Unirii din Suceava au fost eliminate

Viva News cu     După numai o lună și jumătate de aplicare, Primăria suceveană a revenit asupra deciziei de limitare a virajelor pe Calea Unirii, între sensurile giratorii de la bazar și Dedeman.

Balizele de plastic care separau sensurile de mers au fost ridicate, astfel încât acum este permis virajul la stânga pentru șoferii care vin dinspre bazar și vor să intre la Shopping City.

De asemenea, este posibil virajul la stânga din parcarea Shopping City pe bulevard spre Dedeman, iar semaforul din zonă a fost repornit.

Revenirea la vechiul mod de trafic pe principalul bulevard al Sucevei a fost impusă de accidentele rutiere în care au fost accidentați pietoni, în plus nefiind constatată o fluidizare a circulației.

Inițiatorii acestui proiect, viceprimarii Lucian Harşovschi şi Ovidiu Doroftei, spun că vor cere Poliției Rutiere identificarea altor soluții pentru ca așteptarea în trafic să fie mai redusă.

Recent, primarul Ion Lungu a propus lărgirea cu o bandă pe sens a podului de la bazar și amenajarea unei rute alternative spre Botoșani care să plece de la OMV spre Termica și să iasă în Drumul Național 29.

comments

comments