full screen background image

Doi hoţi arestaţi şi bunuri în valoare de 30.000 de lei recuperate, după percheziţii în Câmpulung, Gura Humorului şi Moldoviţa

4     Poliţişti au efectuat patru percheziţii, în trei localităţi, la locaţii aparţinând unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, sau rudelor acestuia, pentru probarea activităţii infracţionale privind mai multe furturi din locuinţă, săvârşite în perioada iunie 2015 – ianuarie 2016.

Două persoane au fost reţinute şi introduse în arestul IPJ Suceava, fiind recuperate produse electronice, ţigări, cafea şi sume de bani, în valoare totală de peste 30.000 de lei.

Joi, în baza mandatelor de percheziție emise de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, polițiști din cadrul Poliției municipiului și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale – IPJ Suceava au efectuat patru percheziții domiciliare, în locații aparținând unui bărbat, de 44 de ani, din localitate, suspect de comiterea mai multor furturi, și a rudelor acestuia de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc, comunei Moldovița și orașului Gura Humorului, ocazie cu care, au fost identificate mai multe obiecte de uz casnic, telefoane mobile, aparatură electronică, televizoare, sisteme audio, scule electrice etc., bunuri pentru care suspectul nu a putut prezenta documente de proveniență şi care corespund descrierilor făcute de mai multe părţi vătămate.

De asemenea, în curtea unuia dintre imobile au fost identificate două autoturisme, în urma controlului, în interiorul lor fiind găsite mai multe bunuri, unele recunoscute de două persoane vătămate.

De asemenea, cu ocazia percheziţiilor au fost identificate şi ţigarete de contrabandă şi peste 100 de kg de cafea, fără documente de provenienţă.

În cauză, s-au dispus măsuri de extindere a cercetărilor față de bărbat și sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire și contrabandă.

Totodată, s-a dispus extinderea şi continuarea urmării penale pentru comiterea infracţiunii de mărturie mincinoasă şi față de un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care a formulat afirmații mincinoase cu privire la săvârșirea unor infracțiuni de furt și vânzării de bunuri.

Cei doi suspecţi au fost reţinuți pentru 24 de ore, fiind încarceraţi în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca vineri să fie prezentați instanței de judecată.

comments

comments