full screen background image

Bărbat din Hănţeşti, bănuit de săvârşirea mai multor tâlhării în Suceava, reţinut de poliţişti

talharie     Poliţişti au intensificat activităţile investigative şi de cercetare penală în mai multe cauze de tâlhărie cu autori necunoscuţi, înregistrate în luna decembrie 2015, pe raza municipiului Suceava, reuşind să probeze activitatea infracţională a persoanei bănuite de comiterea faptei, să îl identifice şi să îl reţină pe suspect.

Joi, în urma continuării cercetărilor în trei cauze privind infracţiuni de tâlhărie calificată, comise în cartierul Burdujeni, în luna decembrie a anului 2015, asupra a trei femei din municipiul Suceava, polițiștii Biroul Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Suceava au reușit identificarea și probarea activității infracționale a persoanei bănuite de comiterea faptelor, fiind vorba despre un bărbat, de 33 de ani, din comuna Hănţeşti.

Polițiștii au faptul că, în data de 6 decembrie 2015, în jurul orelor 17.20, în timp ce victima, de 61 de ani, se deplasa pe Calea Burdujeni, din municipiul Suceava, suspectul i-a sustras portofelul, pe care aceasta îl avea în mână.

În cursul aceleiaşi zile, în jurul orelor 20.20, a urmărit o altă victimă, de 64 de ani, și, prin agresiune, i-a sustras poşeta, după care a fugit.

Pe 8 decembrie 2015, după ce a împins-o și a căzut, bărbatul a deposedat-o de poşetă pe o altă femeie, de 55 de ani, ce se deplasa spre domiciliu.

Prejudiciul, în valoare de circa 1.800 de lei, a fost parţial recuperat, prin identificarea unor bunuri sustrase de la victime.

În cauză, s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, care a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca vineri să fie prezentat Judecătoriei Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments