full screen background image

Pietoni loviţi de maşini, în Suceava şi Cornu Luncii

treceredepietoni     În cursul dimineţii de miercuri, la ora 08.25, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, un bărbat, de 48 de ani, din comuna Adâncata, nu a acordat prioritate de trecere şi a accidentat uşor o tânără, de 21 de ani, din comuna Poieni Solca.

Victima se angajase în traversarea străzii prin loc marcat și semnalizat corespunzător.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind  negativ, după care, la spital, i s-au recoltat  probe  biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 13.25, în timp ce conducea autoturismul, înmatriculat în străinătate, pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, un tânăr, de 22 de ani, din comuna  Mitocu Dragomirnei, a surprins şi accidentat uşor un bărbat, de 55 de ani, din localitate.

Bărbatul, în calitate de pieton, încerca traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele  fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 16.50, în timp ce conducea autoturismul, pe DN 2E, în interiorul comunei Cornu Luncii, un bărbat, de 49 de ani, din comuna Rădăşeni, a surprins şi accidentat uşor un minor, de 15 ani, din comuna Valea Moldovei, angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,77 mg/l alcool, pur în aerul expirat, după care,  la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluționate procedural.

comments

comments