full screen background image

Bărbat din Vicovu de Jos, reţinut pentru multiple infracţiuni la regimul rutier

arestat     Un echipaj rutier din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a identificat și oprit, duminică, în jurul orei 02.00, pentru control, pe strada Drumul cu Tei din localitate, autoturismul condus de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Vicovu de Jos.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificării documentele autoturismului, polițiștii au constatat faptul că acestea sunt emise de autorităţile din Germania, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare sunt eliberate de autorităţile din Bulgaria și aparțin unui alt autoturism.

Miercuri, în continuarea cercetărilor efectuate de Poliţia oraşului Vicovu de Sus, în cauza privind infracțiunile rutiere comise de bărbat, respectiv “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi “punerea în circulaţie a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, poliţiştii au dispus, prin ordonanță motivată, reținerea pentru 24 de ore a bărbatului.

Acesta a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea dispunerii unei măsuri legale preventive.

comments

comments