full screen background image

Andrei Păduraru, X Asigurări: “Important este să alegeţi o poliţă de asigurare care se potriveşte nevoilor dumneavoastră!”

ap     Andrei Păduraru, manager “X Asigurări” Suceava a vorbit, la Viva CAFÉ, despre asigurările de pe piaţa românească.

El a oferit informaţii despre tot ceea ce înseamnă asigurări pe piaţa suceveană şi am aflat detalii despre cum ne putem orienta spre o poliţă de asigurare care se potriveşte nevoilor actuale.

Iulia: Ce ne spuneţi despre asigurarea auto RCA şi despre asigurarea CASCO?

“La X Asigurări, se pot încheia toate tipurile de poliţe de asigurare la toţi asiguratorii de pe piaţă, în ceea ce priveşte preţul RCA  acesta fluctuează foarte mult pe parcursul anului. E ca la bursă. Noi oferim consultanţă gratuită în caz de evenimente, ajutăm clientul să instrumenteze dosarul de daună şi susţinem clientul până la plată.”

Asigurările de persoane şi cele de bunuri sunt foarte importante pentru fiecare dintre noi, acestea ne pot oferi protecţia financiară în cazuri nefericite.

Iulia: Ţara noastră are un procentaj foarte scăzut de clădiri asigurate faţă de restul Europei, acest lucru este datorat şi faptului că populaţia nu este informată suficient în legatură cu acest tip de asigurare. Ce le transmiteţi ascultătorilor?

“Asigurarea de locuinţă este obligatorie, clienţii trebuie să conştientizeze că trebuie să îşi facă şi o asigurare facultativă. Costul nu este foarte mare, este o cotaţie între 0, 1 şi 0,2% pe an din suma asigurată. Să luăm un exemplu: la 50.000 de euro este un 50 de euro pe an la care se adaugă poliţa obligatorie. Undeva la 70 de euro pe an – la un apartament de 50.000 de euro.”

Iulia: Care sunt noutăţile în domeniul travel, asigurări travel?

“Deoarece este sezon pentru ski, vreau să atrag atenţia clienţilor să solicite la încheierea poliţelor travel, o asigurare pentru sporturi extreme, practic acoperă acest risc care este foarte mare.”

X Asigurări – Brokerul care luptă pentru tine! Îi puteţi găsiţi în Suceava pe str. Curtea Domnească, nr. 9.

Interviul integral îl puteţi asculta mai jos:

0:00

comments

comments