full screen background image

Şofer din Frătăuţii Vechi decedat, în urma unui accident petrecut în Horodnic de Sus

accident1     În cursul serii de marţi, în jurul orei 20.00, în localitatea Horodnic de Sus, un bărbat, de 26 ani, din comuna Voitinel, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de mers.

Astfel, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul  marca Fiat, condus regulamentar, din sens opus, de către un bărbat, de 37 ani, din comuna Frătăuţii Vechi.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului din autoturismul marca Fiat, precum şi uşoară a conducătorului auto din vehiculul marca Volkswagen şi a unei femei, de 35 ani, din localitate, pasageră în autoturismul Fiat.

Conducătorul auto al vehicului marca Fiat nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorul auto al vehicului marca Volkswagen a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto al vehiculului marca Fiat, a decedat, la Spitalul Județean Suceava.

comments

comments