full screen background image

Premii şi cadouri, la Gala “Excelent pentru Rădăuți”

404617mare     Asociația “Trup, Minte, Suflet” și grupul de inițiativă Uniunea pentru Rădăuți s-au implicat, la sfârșitul anului 2015, în organizarea ediției a II-a a Galei “Excelent pentru Rădăuți”.

27 de elevi olimpici sau câștigători ai unor concursuri și competiții naționale și internaționale provenind de la toate instituțiile de învățământ din municipiu au primit câte 100 de euro, componenții echipei de baschet juniori a municipiului au primit 12 premii de câte 100 de lei, iar părinții și profesorii lor au primit cupe, diplome și dulciuri.

15 copii nevoiași de la școlile rădăuțene au primit cadouri de la Moș Craciun, constând în haine, încălțăminte și dulciuri în cadrul aceleiași acțiuni, iar câteva zeci de locatari din locuințe sociale au beneficiat de pachete cu alimente și jucării prin sprijinul cluburilor Hobby Corner și Off Road Rădăuți.

Nu au fost uitați nici pensionarii internați la Căminul de Pensionari din municipiu, care au primit 50 de pachete cu alimente.

La fel și Casa de tip familial “Universul Copiilor”, unde au fost împărțite 20 de pachete cu îmbrăcăminte, încălțăminte, alimente și dulciuri.

Avocatul Traian Andronachi, unul dintre organizatorii Galei “Excelent pentru Rădăuți” a vorbit, la VIVA FM, despre distincțiile oferite în cadrul evenimentului, amintindu-i pe cei premiați.

0:00

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments