full screen background image

Propunerea Săptămânii 28 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016

propunerea-28dec-3ian16

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ARIANA GRANDE – Focus
0:00

Ultimul single al Arianei Grande a fost lansat la mijlocul lunii februarie. “One Last Time” și-a atins așteptările și a depășit pe YouTube 110 milioane de vizualizări.

Cântăreața care a împlinit vineri 22 de ani se pregătește acum de o nouă lansare și și-a provocat fanii să ghicească următorul single. După o analiză amănunțită, fanii Arianei au decis: “Focus On Me” este piesa care va fi extrasă de Ariana de pe albumul “Moonlight”.

Artista a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram câteva versuri din piesa ce urmează să o lanseze. ”Știu ce fac și nu am de gând să mă schimb. Vorbește în continuare, pentru că oricum nu voi cădea în plasă”, acesta e mesajul pe care-l transmite Ariana în piesa ”Focus”.

Vot aici, dacă sunteți încântați de piesă!

  • COLDPLAY – Adventure of A Lifetime
0:00

Membrii trupei Coldplay sunt cimpanzei în noul videoclip al single-ului ”Adventure Of A Lifetime”.

Coldplay pornește într-o nouă aventură muzicală odată cu lansarea videoclipului „Adventure Of A Lifetime„ .Prima piesă dezvăluită de pe noul album „A Head Full Of Dreams” beneficiază de un videoclip ingenios, în care membrii trupei sunt portretizați ca cimpanzei. Crearea universului din clip a fost realizată cu sprjinul experților în animații 3D de la Mathematic și Imaginarium.

Formația îi reunește în prezent pe: Jonny Buckland (chitară, voce), Guy Berryman (basist), Will Champion (tobe) și Chris Martin (voce). Managerul Phil Harvey este considerat de mulți un al cincilea membru Coldplay.

Nouă ne place cum sună. Vouă?

  • Mihail Sandu – Mă Ucide Ea
0:00

Moldoveanul Mihail Sandu și-a lansat recent videoclipul său nou, intitulat „Mă ucide ea”.

„Mă ucide ea” este despre «acel moment» fierbinte în care două priviri se întâlnesc întâmplător la un colț de stradă și stârnesc imaginația fiecăruia, fie chiar și pentru câteva secunde. „Ea” face parte din acea explozie a fanteziilor din mintea noastră, la care e complice fără să știe”, declară Mihail Sandu despre concepul melodiei.

Ideea videoclipului și-a schițat-o în timp ce scria versurile piesei iar scenariul l-a făcut împreună cu echipa de filmare. Videoclipul a fost filmat la Cluj-Napoca, în trei locații.

Audiție plăcută!

Care este melodia preferată?

  • COLDPLAY - Adventure Of A Lifetime (57%)
  • MIHAIL SANDU - Mă Ucide Ea (29%)
  • ARIANA GRANDE - Focus (14%)
Loading ... Loading ...

comments

comments