full screen background image

Spectacolul – concurs “Christmas Dance” şi două competiţii sportive au deschis programul sărbătorilor de iarnă la Fălticeni

tenis    La Fălticeni, au debutat manifestările din programul local al sărbătorilor de iarnă.

Sâmbătă, 19 decembrie 2015, Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” a găzduit a şasea ediţie a spectacolului-concurs „Christmas Dance”. Evenimentul a fost organizat de Primăria Fălticeni, Clubul Copiilor Fălticeni şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava.

Concursul din acest an a înregistrat un număr record de participanţi, peste 600 de copii, reprezentând 21 de formaţii din Fălticeni şi din localităţile învecinate. Cele mai bune trupe de dans au fost recompensate cu cupe, diplome şi medalii. Toţi participanţii au primit pachete cu dulciuri din partea Primăriei Fălticeni.
La sfârşitul săptămânii, Fălticeniul a găzduit şi două importante competiţii sportive. Sâmbătă  a avut loc „Cupa de iarnă – Moş Crăciun” la tenis de masă, turneu de Categoria A în circuitul naţional AmaTur. Turneul a fost organizat de Primăria Fălticeni, ACS Şomuz Fălticeni, Consiliul Judeţean Suceava şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava.

Peste 200 de sportivi din judeţele Moldovei, dar şi din Bucureşti, Oradea, Târgovişte, Miercurea Ciuc, Topliţa, Odorhei, au concurat la cele trei categorii: începători, avansaţi şi open.

Tot în organizarea Primăriei Fălticeni, în parteneriat cu ACS Nada Florilor şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava, duminică, 20 decembrie, a avut loc Cupa „Moş Crăciun” la tenis de câmp. Competiţia a avut ca obiectiv premierea copiilor care se pregătesc în cadrul secţiei de tenis şi care în anul 2015 s-au remarcat în competiţiile naţionale şi internaţionale.

La finalul primului an de existenţă, secţia de tenis de câmp a clubului Nada Florilor se mândreşte cu peste 70 de medalii obţinute în cele 25 de competiţii la care a fost prezentă prin micii sportivi  (la Iași, Roman, Bacău, Piatra Neamț, Braşov, Târgu Mureș, Mamaia, București, Suceava) și un turneu în Slovacia (Ilinca Anton).  David Onisei, în vârstă de 8 ani, a obţinut cea mai bună performanţă, locul 4, la Turneul Campionilor ), iar Shara Gușă s-a clasat locul 40 la nivel național la categoria de vîrstă 10 ani.

tenis2

comments

comments