full screen background image

Cornel Ilie, “Vunk”: Piesa “Ce miracol să te am” este o dedicaţie de prietenie şi de apreciere!

ilie     Trupa “Vunk “ne încălzește inimile, iarna aceasta, cu o piesă nouă.

“Ce miracol să te am” se numește cea mai recentă melodie a băieților de la “Vunk” și este o dedicaţie de iubire şi de apreciere pentru cel/cea care o ascultă.

Cornel Ilie, solistul trupei “Vunk”, a povestit despre piesă, cu Iulia, la Viva Cafe.

“Este lansată în preajma perioadei de Crăciun, poate fi ascultată în orice lună, dar în perioada asta lumea este mult mai atentă la a asculta liniştea, bucuria. Este un cântec ca o felicitare, e o dedicaţie de prietenie şi de apreciere faţă de cei pe care îi avem în viaţa noastră.”

“Să ne amintim puţin de cei pe care îi avem în viaţa noastră: cei din familie, prieteni, colegi.”

Piesa-felicitare poate fi, la propriu, cea mai potrivită urare şi felicitare virtuală pe care o pot trimite toţi cei care vor să spună unei persoane dragi “Ce miracol să te am!”.

Piesa-felicitare “Vunk” poate fi trimisă accesând www.felicitare.vunk.ro şi urmând câţiva paşi simpli: după completarea destinatarului şi expeditorului felicitării muzicale, fiecare poate alege o combinaţie de versuri, dar şi o ilustraţie, astfel încât toate felicitările vor fi personalizate.

Iulia: Unde vă găsesc fanii în perioada sărbătorilor de iarnă?

“Până la Anul Nou, o să stăm cuminiţi pe acasă, mai avem câteva evenimente private, iar de Anul Nou, o să fim în Constanţa. ”

“Sărbători fericite şi să ne revedem cu aceeaşi bucurie”, a adăugat Cornel Ilie.

0:00

https://www.youtube.com/watch?v=uo9MAN50doo

ce miracol

comments

comments