full screen background image

Un tânăr din Câmpulung a furat o maşină şi a condus-o fără permis, fiind prins a doua zi

politia_rutiera     Poliţiştii din Câmpulung  Moldovenesc au fost anunţaţi, luni, despre furtul unui
autoturism, proprietatea unui bărbat, de 39 de ani, localnic.

În continuarea cercetărilor efectuate, un echipaj de poliție a reușit, marţi, la ora 01.00, identificarea autoturismul, parcat în spatele unui bloc de pe str. Silvicultorului din localitate.

În interior se aflau doi tineri, unul de 19 ani și celălalt de 20 de ani, ambii din localitate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 13/14 decembrie, tânărul de 20 de ani a găsit autoturismul părții vătămate, cu portiera descuiată.

Apoi, a pornit mașina și a condus-o pe drumurile publice pe o distanță de circa 2 km, fără a poseda permis de conducere, după care a abandonat-o în spatele blocului și a revenit a doua seară, cu prietenul său, căruia i-a spus că mașina îi aparține, ulterior fiind depistați de polițiști.

Autoturismul prezenta avarii ușoare, cauzate de manevrele efectuate de tânărul de 20 de ani.

Partea vătămată și-a recuperat autoturismul și s-a constituit parte civilă, cu suma de 200 de lei, reprezentând contravaloarea avariilor produse mașinii.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de tânărul de 20 de ani sub aspectul comiterii infracțiunilor de “furt în scop de folosință” și “conducere fără permis”, Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

comments

comments