full screen background image

Spectacol caritabil “Hurmuzachi ascultă, înţelege, ajută!”, la Rădăuţi

casa de cultura radauti     Fiecare dintre noi are calea sa în viaţă, însă calea unora, a celor binecuvântaţi cu o stare de sănătate şi o situaţie materială decentă, este mai puţin anevoioasă decât a altora, a căror cale este presărată cu obstacole, cu greutăţi, cu piedici şi neajunsuri încă de la vârste… mult prea fragede.

De Crăciun, aceste căi se pot intersecta, oferind ocazia celor care pot contribui câtuşi de puţin la scopul nobil de a schimba situaţia dureroasă a semenilor lor, să le arate acestora că nu sunt singuri pe acest drum, să pună un zâmbet sincer pe chipul lor şi astfel să le facă un Crăciun mai fericit.

Spectacolul caritabil “Hurmuzachi ascultă, înţelege, ajută!” îşi propune să creeze contextul necesar concretizării dorinţei de a rezona cu suferinţa aproapelui nostru şi posibilitatea confirmării unei credinţe: aceea că de Crăciun, noi suntem cu adevărat mai buni.

Intrarea este liberă, aşadar cu toţii putem fi alături de cei care ar merita să simtă căldura Crăciunului mai aproape de sufletele lor.

Astăzi, 16 decembrie, de la ora 17, la Casa de Cultură Rădăuţi!

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments