full screen background image

Prorectorul USV, Ştefan Purici: “La USV se desfăşoară campania de alegeri pentru toate structurile de conducere!”

pur     La Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava a început depunerea candidaturilor pentru funcția de rector.

Prorectorul cu imaginea universităţii, Ştefan Purici, a adus informaţii la Viva CAFÉ.

„La Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava se desfăşoară campania de alegeri petru toate structurile de conducere, în acest sens, în primăvară au avut loc alegerile pentru şefii de department, iar în prezent se desfăşoară alegeri pentru mandatele de membru în Consiliul facultăţilor, Consiliul pentru studii universitare de doctorat, Senatul USV, şi pentru funcţia de rector”, a spus prorectorul Ştefan Purici.

Deocamdată, şi-a anunţat expres intenţia de a candida, la alegerile din 25 ianuarie anul viitor, actualul rector, Valentin Popa.

„Alegerile pentru mandatele de membru în Consiliul facultăţii, Consiliul pentru studii universitare de doctorat, Senatul USV şi pentru funcţia de rector vor avea loc pe data de 25 ianuarie 2016, în ziua următoare o să fie anunţate rezultatele”, a adăugat prorectorul Ştefan Purici.

0:00

Dacă niciunul dintre candidaţi nu va avea jumătate plus unu din numărul voturilor valide exprimate în primul tur, se va desfăşura un al doilea tur de alegeri pe 28 ianuarie.

Prorectorul Ştefan Purici a transmis un mesaj de sărbătoare pentru toţi profesorii şi studenţii.

„Tradiţionalul La mulţi ani! Multă sănătate! Studenţilor să încheie cu bine acest an şi să se pregătească foarte bine pentru sesiunea ce va urma în luna ianuarie şi să sărbătorească cu bine noul an!”.

comments

comments