full screen background image

Bărbat din Suceava tâlhărit de 350 de euro, după ce a băut într-un bar din Burdujeni

bar la tara    Duminică, la ora 22.53, un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Suceava, a sesizat poliția despre faptul că, în timp ce se deplasa spre domiciliu, în spatele unui bloc de pe str. Tineretului, din localitate, a fost lovit și deposedat de suma de 350 de euro, de către persoane necunoscute.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 20.00, victima s-a deplasat la un bar de pe str. Tineretului din localitate.

Acolo a consumat băuturi alcoolice, povestind persoanelor prezente faptul că în ziua următoare urmează să plece în Irlanda, la prietena lui.

Apoi, în jurul orei 22.30, în timp ce se deplasa spre domiciliu, prin spatele unui bloc, doi tineri necunoscuți au venit din spate și l-au lovit cu pumnii, după care, i-au sustras 350 de euro, din portofelul pe care-l purta în buzunar.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului.

Poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor cu privire la bunurile pe care le afişează în public (bijuterii, telefoane mobile , sume de bani, alte bunuri de valoare), la orele şi traseele de deplasare, la discuţiile purtate cu prietenii sau cu persoane necunoscute, mai ales în locurile publice, riscul de victimizare privind infracţiunile de tâlhărie fiind unul crescut, în lipsa adoptării unor măsuri preventive minime.

comments

comments