full screen background image

3 persoane rănite, după ce o maşină a intrat pe contrasens, aproape de Frătăuții Vechi

accident1     Duminică, la ora 10.43, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178C, în afara localității Frătăuții Vechi, un tânăr, de 24 de ani, din comuna Volovăț, a pătruns pe contrasens. cu intenția de a depăși un autovehicul care circula în fața sa.

În acel moment, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr, de 23 de ani, din comuna Straja.

Din impact a rezultat rănirea conducătorului auto de 23 de ani și a unui bărbat, de 67 de ani, din comuna Grăniceşti, precum şi a altui tânăr, de 27 de ani, din comuna Straja, pasageri în autoturismul condus de  tânărul de 23 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 23 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul i-a fost încredințat pentru a fi condus pe drumul public de pasagerul de 27 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments