full screen background image

Preşedintele Organizaţiei Municipale a Mişcării Populare Suceava, în vizită la Bruxelles

pmp     În perioada 1 – 3 decembrie, la invitaţia europarlamentarului Siegfried Mureşan, a fost prezent, la Bruxelles, Constantin Munteanu, preşedintele Organizaţiei Municipale a Mişcării Populare Suceava, însoţit de preşedintele Organizaţiei de Tineret, Andrei Ciobanu.

Pe durata acestei vizite, au avut loc o serie de întâlniri în care au fost dezbătute chestiuni care ţin de alocarea de fonduri comunitare către administraţiile publice locale, precum şi modalităţi de acordare a acestora prin proceduri simplificate.

Din nefericire, municipiul Suceava, în ultimii ani, nu a valorificat la maxim oportunităţile de finanţare, deşi acestea au fost abordabile.

În acest context, Siegfried Mureşan, vicepreşedinte al Comisiei de Buget din Parlamentul European, şi-a arătat disponibilitatea de a fi alături de Marian Andronache, candidatul Mişcării Populare la Primăria Municipiului Suceava, cu suport informaţional, expertiză şi logistică, astfel încât proiectele pe care Marian Andronache le are pentru oraşul Suceava, în mandatul 2016-2020, să aibă sustenabilitate.

Ideile de proiecte pe care Mişcarea Populară Suceava le-a adus la cunoştinţa europarlamentarului Siegfried Mureşan au fost preluate şi date în lucru colaboratorilor săi, urmând ca, la sfârşitul lunii februarie 2016, când el se va afla, pentru câteva zile, în judeţul Suceava, să fie prezentate cetăţenilor municipiului şi judeţului nostru.

comments

comments