full screen background image

Alexandra Ungureanu și Crush au lansat single-ul “C’est La Vie”

au     10 ani cu Alexandra Ungureanu și Crush și un nou single semnat de aceștia, single însoțit de un videoclip superb, filmat într-un parc de distracții.

“C’est La Vie” este o piesă despre dragoste, iubire, fericire și tristețe, despre viață, cu momentele ei frumoase sau mai puțin frumoase, despre care Alexandra și cei de la Crush spun: “Odată ce asculți piesa, te pierzi într-un Univers al iubirii, un Univers al celor care au avut măcar odată-n viață curajul de a iubi cu toată inima!”

Soundul piesei subliniază maturizarea trupei, fiind un fusion dintre stilurile pe care trupa le-a abordat pe parcusul anilor și tendințele actuale. Mesajul versurilor este pe cât de simplu, pe atât de profund.

Cadrul general al videoclipului piesei a fost filmat într-un parc de disctracții și simbolizează ideea că viața are suișuri și coborâșuri, dar că poate însemna și distracție și adrenalină, dacă ești deschis să experimentezi și să răspunzi cu “da” provocărilor.

Andrada a stat de vorbă, miercuri, cu Alexandra Ungureanu, dar și cu Radu-Constantin Cernăuțan (Crush) și a aflat ideea din spatele piesei, ce înseamnă 10 ani de colaborare împreună și care este secretul acesteia, dar și ce planuri au aceștia de sărbători!

Ascultați interviul, în exclusivitate la Viva FM, mai jos!

0:00
0:00

comments

comments