full screen background image

Filmul “Be My Cat: A Film for Anne”, primul film de lungmetraj horror found footage românesc, are succes în străinătate.

tofei-300x225     Astfel, el a primit Marele Premiu al Festivalului din Sidney, Australia, la Gala care ieri, 6 decembrie a desemnat câștigătorii.
Adrian Ţofei a anunţat pe pagina sa de socializare că filmul său, “Be My Cat: A Film for Anne”, a câştigat premiul pentru cel mai bun film din 2015 la “A Night of Horror International Film Festival” din Sydney, cel mai mare festival de filme horror din Australia şi unul dintre cele mai importante din lume.
Ţofei a scris pe pagina sa de socializare că a fost “aproape paralizat” când a auzit anunţul din cadrul ceremoniei de premiere, că este un mare succes şi că va avea nevoie de câteva zile pentru a realiza ceea ce s-a întâmplat.
Filmul “Be My Cat” este regizat, produs şi scris de Adrian Ţofei, având în distribuţie pe Adrian Ţofei, Sonia Teodoriu, Florentina Hariton şi Alexandra Stroe şi prezintă povestea unui tânăr din România care recurge la gesturi şocante pentru a o convinge pe actriţa hollywoodiană Anne Hathaway să joace în filmul său.
Doina Craiu
Radio Viva FM Rădăuți

 

comments

comments