full screen background image

Miss și Mister USV 2015: Cătălina Tătărușanu și Roberto Moldovan la VIVA FM

castigatorii balul bobocilor usv 2015 la viva fm
Prezenți în studioul VIVA FM, astăzi, câștigătorii titlului de MISS și MISTER Boboc USV 2015 – Cătălina Tătărușanu și Roberto Moldovan, au stat de vorbă cu Johnny despre evenimentul de miercuri seara, Balul Bobocilor ”Pirates of USV” 2015.

0:00
0:00

La întrebarea ce părere au avut de prestația artistului Grasu XXL și a trupei Fără Zahăr, au răspuns că nu au putut sta la tot concertul, deoarece erau stresați în momentele acelea, dar au auzit frânturi din concert și sunt convinși că artiștii s-au ridicat la așteptările publicului.
I-am întrebat ce cred că se va schimba în atitudinea profesorilor și a colegilor după ce au fost aleși MISS & MISTER BOBOC la USV, dacă vor fi priviți mai cu atenție, mai cu exigență.
Ei nu cred că ar trebui să se schimbe ceva în atitudinea profesorilor față de ei, respectul trebuie să rămână. Important e să-și dea silința la facultate, cursurile sunt cursuri, nu au treabă cu balul bobocilor.
Recomandarea lor pentru viitorii pretendenți la titlul de MISS & MISTER BOBOC la USV, este să trateze cu seriozitate concursul, să muncească, să aibă încredere în forțele proprii și restul va veni de la sine.

Mesajul transmis organizatorilor:

0:00

Având în vedere că suntem în preajma primei sărbători a sezonului de iarnă: Sfântul Nicolae (6 decembrie), i-am întrebat pe Cătălina și Roberto, ce cadouri își doresc să primească sau să găsească în ghetuțe.
Iată care a fost răspunsul lor:

0:00

Nu am putut să-i las să plece, fără să ne ofere un moment artistic, așa cum Cătălina Tătărușanu a încântat publicul cu vocea ei la Balul Bobocilor ”Pirates of USV” 2015, așa a încântat și ascultătorii VIVA FM, cântând un fragment din piesa ”Jessie Ware – Say You Love Me”.

0:00

comments

comments