full screen background image

Vreme anormal de caldă pentru această perioadă

vreme frumoasa      Vremea va fi și în acest week-end anormal de caldă pentru această perioadă, astfel că temperaturile vor atinge 13 grade duminică și va fi însorit, deși suntem în luna decembrie. Iată cum va fi vremea în aceste zile, în țară.

Vineri

Cerul va fi parţial noros la deal şi la munte, în schimb în zonele joase, mai ales în prima parte a zilei şi noaptea, local va fi ceață sau nebulozitate joasă asociate izolat cu burniţă şi ploi slabe. Vântul va sufla în general slab, cu uşoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 12 grade, posibil mai mici în zonele cu ceaţă persistentă; minimele termice se vor situa între -5 şi 6 grade.
Sâmbătă 
Vremea va fi uşor mai caldă cu ploi slabe în nordul şi vestul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 grade în depresiuni şi 11 grade în Dealurile de Vest şi Subcarpaţii Olteniei, iar cele minime se vor încadra între -7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 5 grade în Delta Dunării.
Duminică
În zonele de deal şi de munte, vremea va fi predominant frumoasă şi mult mai caldă decât în mod normal pentru prima decadă a lunii decembrie, iar cerul va fi variabil. În restul teritoriului, local se va semnala ceaţă sau nebulozitate joasă, iar izolat vor fi condiţii de burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona înaltă de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 3 şi 13 grade, iar cele minime se vor încadra între -7 grade în estul Transilvaniei şi 5 grade pe litoral.

comments

comments